'Baken van hoop' – Open Doors-dag 2022 – Open Doors

zaterdag 8 oktober
Als we iets kunnen leren van de vervolgde kerk, dan is het wel dat de Here God een Baken van hoop is. Doordat Hij Zijn licht laat schijnen in onze levens, mogen ook wij daar weer iets van doorgeven. Hoe de vervolgde kerk hiermee omgaat, horen we tijdens de Open Doors-dag op 8 oktober 2022. Het thema van die dag is dan ook: ‘Baken van hoop’.
Net als vorig jaar is de Open Doors-dag zowel online als in het echt te volgen. Ontmoet jij onze gasten uit Irak en Colombia in de Midden Nederland Hallen in Barneveld of hoor je hun verhalen vanuit je eigen huis? Het kan allebei tijdens het middag- of avondprogramma.
tickets boeken | aanmelden voor livestream | locatie | veelgestelde vragen
Tijd: 13.00 tot 17.00 uur
Toegang: €2,50 reserveringskosten per ticket.
Nederlandse vertaling op podium en gebarentolk in de zaal aanwezig.

Tijd: 19.30 tot 22.30 uur
Toegang: €2,50 reserveringskosten per ticket.
Headsets met Nederlandse vertaling beschikbaar, geen gebarentolk aanwezig.
Om deze video te kunnen bekijken moet je ‘Sociale media en advertenties’-cookies accepteren. Klik hier om jouw cookie-instellingen te wijzigen.
De Open Doors-dag is zowel ’s middags als ’s avonds te volgen via een livestream (ook inclusief gebarentolk). Kun je niet fysiek aanwezig zijn, maar wil je wel (een deel van) het programma volgen? Meld je dan gratis aan voor de livestream! Je ontvangt dan kort voor tijd de links naar de livestreams van ons.  
Dit jaar vindt de Open Doors-dag (net als vorig jaar) weer plaats in de Midden Nederland Hallen in Barneveld.
Navigatieadres: Thorbeckelaan 123, 3771 ED Barneveld | Google Maps navigatie link
Meer weten over de inhoud van de Open Doors-dag, de sprekers en andere (praktische) informatie? Bekijk de antwoord op de veelgestelde vragen hieronder, houd deze webpagina en onze social media-kanalen in de gaten!
 
De Open Doors-dag staat gepland op zaterdag 8 oktober 2022 in de Midden Nederland Hallen in Barneveld.
Reden dat de Open Doors-dag een maand eerder plaatsvindt dan normaal, is omdat in november meerdere grote evenementen gepland staan. Mocht er daarnaast opnieuw een coronagolf de kop opsteken in het najaar, dan zijn wij eventuele maatregelen hopelijk voor, door de Open Doors-dag eerder dan andere jaren te laten plaatsvinden.
De Open Doors-dag lijkt dit jaar qua opzet op de Open Doors-dag van vorig jaar. We blijven in de Midden Nederland Hallen in Barneveld en bieden je een middag- en avondprogramma aan met dezelfde inhoud. Het enige verschil tussen het middag- en avondprogramma is dat er ’s avonds geen simultane vertaling vanaf het podium aanwezig is.
De Open Doors-dag is net als vorig jaar ook te volgen via livestreams.
Als je live bij het middag- of avondprogramma wil zijn, kun je tickets op onze website bestellen. Per ticket wordt €2,50 aan reserveringkosten in rekening gebracht.
De livestreams zijn gratis te volgen. Hiervoor dien je je wel eenmalig aan te melden.
Dit blijft nog even een verrassing. Je leest er binnenkort meer over op onze socials en in het Open Doors Magazine! Wat we wel kunnen zeggen is dat er vier sprekers vanaf het veld komen en wel uit Irak en Colombia.
Zeker, al is het dan misschien wel goed ze erop voor te bereiden dat vervolgde christenen soms heftige verhalen vertellen. Er is geen apart kinder- of jongerenprogramma tijdens deze dag.
De Midden Nederland Hallen zijn het best bereikbaar per auto. Parkeren is hier gratis.
Navigatieadres
Thorbeckelaan 123,
3771 ED Barneveld
Google Maps navigatie link
Navigatie omschrijving
Met de auto vanuit Amersfoort/Apeldoorn (A1)
 
Met de auto vanuit Arnhem/Ede/Utrecht (A12)
 
Met het openbaar vervoer
 
Omdat de Open Doors-dag dit jaar kleinschaliger is, weten we nog niet precies hoeveel en op welke plekken vrijwilligers nodig zijn die dag. Mochten wij (extra) vrijwilligers nodig hebben, dan communiceren we hierover via de mail en/of onze social media-kanalen.
We houden de richtlijnen van de overheid in de gaten. Momenteel gelden er geen maatregelen.

Postbus 47, 3850 AA Ermelo
Harderwijkerweg 136, 3852 AH Ermelo
tel: 0341-465000

KvK: 41035175
RSIN: 002779250
ANBI-nummer: 2204
IBAN: NL08 INGB 0000 007733

source

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.