Hatseflatsen maar: Nicol Kremers start webshop met ondeugende artikelen – LINDA.

De familie Gillis, bekend van ‘Massa is Kassa’, zit niet stil. Peter Gillis heeft een eigen likeurmerk op de markt gebracht en komt in 2022 met een biermerk. Nicol Kremers kan niet achterblijven en start haar eigen webwinkel.
De 28 jaar jongere vriendin van Peter Gillis komt in het voorjaar van 2022 met haar eigen webshop met erotische artikelen. Dit meldt Nicol zelf aan Shownieuws.
Dat Nicol ervan houdt om Peter regelmatig te verrassen in mooie lingerie, heeft ze nooit onder stoelen of banken gestoken. De aankomende collecties zullen dan ook bestaan uit lingeriesetjes en spannend speelgoed voor in de slaapkamer.
Volgend jaar zal het hopelijk voor Nicol niet alleen om online verkoop gaan. Haar doel is om in 2022 ook een fysieke winkel te openen. Maar dat niet alleen. Met haar sexshop wil ze voornamelijk het taboe bij vrouwen doorbreken. Ze wil graag laten zien dat het normaal is om je man te verrassen met lingerie, vertelt ze aan Shownieuws.
Naast het kruidenlikeur- en biermerk van Peter en de sexshop van Nicol is het nog niet alles wat de ondernemers in petto hebben voor het volgende jaar. Een ander voornemen voor het nieuwe jaar is dat het stel een kasteel met zeventien hectare grond gaat opknappen, midden in het centrum van Hamont-Achel in Belgisch Limburg en net over de grens bij Valkenswaard.
Benieuwd naar meer wetenswaardigheden over Nicols webshop? Albert Verlinde vertelt er alles over bij Shownieuws.

source

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.