lees mee met de boekenclub – Brommer op zee – VPRO

In de boekenclub van Brommer op zee begeleidt een Nederlandse of Vlaamse auteur maandelijks de lezers door middel van opdrachten door zijn of haar roman heen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang wekelijks de leesopdrachten.
COOKIES & PRIVACY
Elke maand lezen we samen met een schrijver een boek via de Brommer op zee-app.
In juli lezen we Zachtop lachen van Malou Holshuijsen. Lees jij ook mee?
Heb je vragen over de Brommer op zee-app? Hier vind je de veelgestelde vragen met antwoorden. 
 
De boekenclub van Brommer op zee behandelt iedere maand een nieuw boek. Een Nederlandse of Vlaamse auteur begeleidt de lezers door middel van notities door zijn of haar roman heen. Deze maand: Zachtop lachen van Malou Holshuijsen.
In Zachtop lachen van Malou Holshuijsen durft hoofdpersoon Malou van het ene op het andere moment niet meer het verkeer in te gaan. Wat volgt is een rauwe dialoog tussen haar en haar psycholoog. Zachtop lachen gaat over een jonge vrouw met galgenhumor, een dode Indische oma en een groot talent zich laconiek en luidkeels door het leven te bewegen.
Lees hier meer over het boek en de schrijver.
Boekenclubs zijn van alle (leef)tijden. Heb jij een eigen boekenclub en willen jullie samen graag meelezen met Brommer op zee? Dat kan!
Gedurende de hele maand kun je het boek via onze app gratis meelezen. Daar vind je ook extra notities van de auteur en kun je met andere lezers in gespek. Genoeg stof om levendige discussies met elkaar te voeren! Aan het eind van de maand zijn jullie ook van harte welkom om leeservaringen te delen en vragen te stellen aan de auteur tijdens onze meet up.
Laat het ons weten via de mail als jij met jouw boekenclub wilt meelezen!
De boekenclub van Brommer op zee behandelt iedere maand een nieuw boek. Een Nederlandse of Vlaamse auteur begeleidt de lezers door middel van notities door zijn of haar roman heen.
→ Deze maand: ORAKEL van Thomas Olde Heuvelt.

source

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.