Maak van je passie je werk! Bekijk de vacatures van 12GO Biking – Wielerflits

De grootste fietsenwinkel van Nederland, 12GO Biking, heeft maar liefst 25+ verschillende vacatures openstaan. Heb jij affiniteit met fietsen en zet je graag de schouders eronder? Dan is 12GO Biking jouw ideale nieuwe werkplek.
 Passie voor fietsen wordt hier gecombineerd met hard werken en een hoop plezier.
 De snelst groeiende fietsenwinkel van Nederland.
 Veel kansen om je te ontwikkelen.
 12GO Biking mentaliteit: Niet zeiken maar biken: Met z’n allen de schouders eronder!
 Naast je inzetten voor 12GO Biking ben je als 12GO’er ook betrokken bij Bikes4africa. Een goed doel wat zich inzet voor fietsgerelateerde projecten in Nederland.

Eric – infobalie
“Ik vind het heel bijzonder om de snelle groei van 12GO Biking mee te mogen maken, samen met mensen die net als ik gek zijn van de fiets. (Bijna net zo gek dan he…)”
Thomas – Fietstechnicus
“Je mag elke dag met de mooiste spullen op fietsgebied werken. Gezellige werksfeer waar iedereen respect heeft voor elkaar. Leuke collega’s met dezelfde passie, na werktijd een rondje fietsen met elkaar.”
Dion – Teamleider klantenservice
“De vrijheid die je hebt in het uitvoeren van je werk om te zorgen dat klanten nog blijer zijn met 12GO Biking. Dat maakt 12GO Biking voor mij speciaal. Blijven trappen, beter worden. Problemen zijn er om op te lossen en iedere dag worden we weer iets beter.”

Staat jouw ideale vacature er niet tussen? Maar ben je wel een fietsgek? Stuur dan een open sollicitatie naar [email protected] en kom op gesprek!
In 2002 werd 12GO Biking door twee studievrienden ingeschreven bij de KVK. De eerste paar jaar werden fietsen verkocht vanuit de boerenschuur. In 2011 verhuisde 12GO Biking naar de huidige locatie: De Grote Esch in Moordrecht. Bijna 20 jaar na de oprichting hebben we al meer dan 500.000 klanten geholpen met het uitkiezen van een nieuwe fiets én zijn we de grootste fietsenwinkel van Nederland en België!
Bij 12GO Biking heerst de niet-lullen-maar-poetsen-mentaliteit en werken we samen om doelstellingen te verpulveren. Tijdens het harde werk is er ook ruimte voor een geintje. De organisatiestructuur is plat en dat biedt veel ruimte voor eigen initiatief. Als aankomende 12GO’er kom je terecht in een jong en dynamisch team waarin veel ruimte is om te ontwikkelen.

source

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.