Ontkoppel de AOW niet van het minimumloon – Petities.nl

Alles wordt duurder: boodschappen, energie en zorgkosten. Vooral ouderen merken dat in hun portemonnee. En nu wil het nieuwe kabinet ook nog de koppeling tussen de AOW en het minimumloon loslaten. Dat mag echt niet gebeuren! Teken daarom deze petitie.
U ontvangt een e-mail met daarin een link. Als u die volgt bevestigt u uw ondertekening. Doet u dat niet dan krijgt u over 7 dagen opnieuw die e-mail.
ouderen en medestanders
 
Het kabinet is van plan om de AOW los te koppelen van het minimumloon en de uitkeringen. Dat betekent dat bij een stijging van het minimumloon en de uitkeringen de AOW niet omhoog gaat. Dat is onacceptabel, want ouderen worden al heel lang in hun portemonnee geraakt.
 
De AOW mag niet losgekoppeld worden van het minimumloon en de uitkeringen. Bij een stijging van het minimumloon en de uitkeringen moet de AOW ook omhoog gaan!
Dank u wel. Nu is het belangrijk uw ondertekening te bevestigen. Op e-mailadres ontvangt u een e-mail van webmaster@petities.nl met “Bevestig alstublieft” in de onderwerp-regel. Kijk ook in uw spam/reclame-postbus als u de e-mail niet kunt vinden. Zonder bevestiging telt uw ondertekening niet mee.
Het kabinet wil de AOW loskoppelen van het minimumloon. Fractie den Haan hield een peiling over dit voornemen van de regering.
Binnenkort leest u hier de uitkomsten
Tweede Kamerlid Liane den Haan overhandigde aan Carola Schouten, minister voor Armoedebeleid, Participatie en Pensioenen, de eerste tussenstand van de petitie 'AOW ontkoppelen spoort niet'.
Lees meer: Klik hier .

source

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.