Schaf het coronatoegangsbewijs af – Petities.nl

We zien dat er met dwang en plicht een corona vaccinatiebewijs, bewijs van recente besmetting (genezing) of testbewijs (binnenkort tegen betaling) overlegd moet worden. Dit is vrijheid en privacy belemmerend en past niet in onze samenleving. Dit moet stoppen!
vrije Nederlandse burgers
 
dat er met dwang en plicht een coronavaccinatiebewijs, bewijs van recente besmetting(genezing) of testbewijs (binnenkort tegen betaling) overgelegd moet worden.
Dit belemmert vrijheid en privacy en past niet in onze samenleving.
 
Dank u wel. Nu is het belangrijk uw ondertekening te bevestigen. Op e-mailadres ontvangt u een e-mail van webmaster@petities.nl met “Bevestig alstublieft” in de onderwerp-regel. Kijk ook in uw spam/reclame-postbus als u de e-mail niet kunt vinden. Zonder bevestiging telt uw ondertekening niet mee.
Deze petitie gaat sluiten. Het is nog onduidelijk of deze petitie overhandigd wordt aan de Tweede Kamer.
Een dezer dagen moet dat aangevraagd worden door de petitionaris zelf.
De Tweede Kamer daarover:
"Als u een petitie wilt aanbieden, moet u dat schriftelijk aanmelden. In de petitie schrijft u met welk beleid of met welke regel u het oneens bent. Er moet ook in staan wat u wilt bereiken en wie de organisatoren zijn. De aanbieding van een petitie wordt in de eerstvolgende vergadering van de Kamer geplaatst op de lijst van ingekomen stukken. Daarna besluit de commissie of en zo ja, wanneer u uw petitie kunt komen aanbieden. "
Wilt u de petitionaris erbij assisteren neemt u dan contact met hem op via het e-mailadres dat helemaal onderaan uw bevestigingsmail of de bevestigingspagina van uw ondertekening staat
KOM ZONDAG A.S. OM 12:00 UUR NAAR DE DAM!
Beste ondertekenaar van de petitie,
Na de succesvolle demonstratie van 5 september is het wederom tijd om je uit te spreken tegen de coronapas en tegen discriminatie.
Kom zondag aanstaande, 3 oktober, om 12:00 uur naar de Dam in Amsterdam. Gevaccineerd of ongevaccineerd! Weer of geen weer! Ruim 70 organisaties, verenigd in Samenvoornl.nl, ondersteunen deze gefaciliteerde demo.
Dit is het moment om aan de Haagse politiek te laten zien, dat wij het uitsluiten van een hele grote groep mensen op basis van medische status NOOIT accepteren. Vaccinatie is altijd een vrije keuze geweest en dat moet zo blijven. De invoering van de coronapas leidt tot vaccinatiedwang en een tweedeling in de maatschappij. Ruim 5 miljoen Nederlanders zijn tegen de QR-maatschappij en dat aantal groeit dagelijks.
Kom daarom zondag naar de Dam en neem tenminste één iemand extra mee. Verzamelen vanaf 12:00 uur, om 13:00 uur start de gefaciliteerde mars van 5,4 km.
Meer informatie: www.samenvoornl.nl www.discriminatieisstrafbaar.nl
Tot zondag op de Dam! Samen voor Nederland
ZET IN JE AGENDA: 7 NOVEMBER – MALIEVELD | DEN HAAG 12:00 UUR
Praktische informatie bereikbaarheid en parkeren: De trein. Amsterdam Centraal Station is op 5 minuten lopen van de Dam
De auto. Parkeren in het Transferium (Johan Cruijff Arena) en met een combi ticket naar A’dam Centraal.
Parkeren kan ook in A’dam Noord en over met het pontje naar A’dam Centraal.
Gratis parkeren kun je niet meer !!! in de Amsterdamse Pijp op de bekende Albert Cuyp markt, het Museumplein en/of het olympisch stadion.
Zie voor alle overige (gratis) parkeren opties: https://www.parkeren-amsterdam.com/zondag
Duur parkeren kan natuurlijk ook in bijvoorbeeld de Bijenkorf garage, direct aan de Dam of onder het Rokin.
Carpoolen. Zie ook hiervoor de aangeleverde linkhttps://www.facebook.com/groups/demonstratie.carpool.groep/?ref=share
De scooter. Iedereen uit de rand van A’dam kan op de scooter komen. Ook parkeren op de rand van A’dam kan en dan verder op de scooter. Daarvoor dient men wel de Felyx app te installeren. Parkeren in Diemen Zuid (gratis op zondag) en dan met de metro naar centraal.
Advies: Kom nog meer op tijd vanwege ontzettende drukte of maak er een leuk weekendje A’dam van!

source

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.