Stand.nl: 'De stekker moet definitief uit de Floriade' – NPO Radio 1

Fiasco en Floriade, die twee worden geregeld in één adem genoemd. Want het financiële drama in Almere is dan wel het grootste van de laatste keren, maar zeker niet het enige. Ook in Venlo (2012, tekort van 9 miljoen euro) en in Haarlemmermeer (2002, verlies van 8 miljoen euro) werden grote tekorten genoteerd.

Gisteren stapte het college in Almere op. De gemeente stevent af op een verlies van 34 miljoen euro op het tuinbouwevenement. Deze alles behalve rooskleurige geschiedenis leidt tot de vraag: moeten we niet helemaal stoppen met de Floriade?

Daarom praat ik vandaag over de stelling: de stekker moet definitief uit de Floriade
Ben jij wel eens bij de Floriade geweest? Of geniet je in jouw stad van de mooie overblijfselen zoals verschillende parken en de Gaasperplas? Zou je het missen als het er niet meer zou zijn? Of is het met alle verliezen tijd om er voor eens en voor altijd mee te stoppen?
Telefonisch reageren kan tot 10:00 uur via 0800 – 1101. Stemmen kan tot 11:30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!
De uitslag van deze stelling is niet representatief. Deze kan niet worden veralgemeniseerd naar de rest van de Nederlandse bevolking.
Altijd op de hoogte van het laatste radio nieuws?

Algemene voorwaarden & Privacybeleid
Cookiebeleid

source

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.