Stand.nl: 'Er moet een plek zijn voor een programma als Vandaag Inside' – NPO Radio 1

“Als heel Nederland een hekel aan je heeft, dan kun je niet zeggen dat heel Nederland gek is”, aldus Johan Derksen gisteravond in Vandaag Inside. Het programma raakte dinsdag in opspraak nadat er lacherig werd gesproken over seksueel misbruik.
Gisteravond zou Johan Derksen, volgens Talpa, excuses aanbieden in het programma, maar deed dat niet voluit. Hij meldde wel te willen opstappen bij het programma. Hetzelfde gold voor zijn collega’s.
Wat vind jij? Zijn de mannen van Vandaag Inside definitief uitgepraat? Is het schadelijk en echt niet meer van deze tijd vindt dat deze mannen van middelbare leeftijd zonder maatschappelijke antenne een podium hebben? Of moeten we juist alle geluiden blijven horen op televisie en is het goed dat dit incident het gesprek hierover aanzwengelt?
Ook horen we graag van je als je juist met plezier kijkt naar het programma. Wat spreekt je zo aan?
Telefonisch reageren kan via 0800 – 1101 en stemmen kan tot 10.00 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!
De uitslag van deze stelling is niet representatief. Deze kan niet worden veralgemeniseerd naar de rest van de Nederlandse bevolking.
Altijd op de hoogte van het laatste radio nieuws?

Algemene voorwaarden & Privacybeleid
Cookiebeleid

source

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.